Cinemascop | Ediţia a 3-a

Cinemascop revine! Grădina de vară din Eforie Sud se redeschide pentru a treia ediție a festivalului, între 1-5 august , cu proiecții de filme europene  și alte activități , așa cum v-am obișnuit.După o perioadă incertă și schimbări de planuri, am decis că ediția a treia a festivalului Cinemascop va avea loc vara aceasta, tot în prima săptămână din august. În fiecare seară, începând cu ora 21:00, dăm drumul la film, dar până atunci, veți putea admira tradiționala expoziție de fotografie sau puteți vizita galeria de artă ce va fi amenajată în interiorul grădinii.

Ca și în anii trecuți, avem de oferit câteva cadouri vizitatorilor. Berea cehă Budweiser Budvar revine, iar bomboanele M&M’s vă vor aștepta din nou în zona de bar. Dar am pregătit și câteva surprize, pe care le puteți descoperi venind la festival.

Nu trebuie să uitam faptul că ne aflăm în timpul unei pandemii, iar siguranța noastră și a celor din jur este pe primul loc. Am adaptat desfășurarea festivalului la noile reguli impuse de autorități, așa că îi rugăm pe vizitatorii noștri să aibă în vedere următoarele: purtarea măștii este obligatorie în timpul participării la eveniment.

Grădina va găzdui un număr de maximum 200 de persoane în timpul proiecțiilor de film, pentru a putea respecta distanțarea socială: vă încurajăm să vă dezinfectați mâinile cât mai des, vă recomandăm să nu consumați berea oferită cadou în timpul evenimentul. Păstrați distanța socială!

Organizatori: Centrul Ceh (Czech Centre Bucharest)EUNIC Romania
Co-organizatori: Primaria Orasului Eforie, Radef RomâniaFilm, Forumul Artelor Vizuale