EUNIC Mixers #6 / Digitalizarea artelor spectacolului, strategii de monetizare

EUNIC MIXERS #6
Digitalizarea artelor spectacolului, strategii de monetizare

Cum poate deveni mediul online o sursă de venituri suplimentară pentru sectorul cultural? Care sunt secretele unei comunicări de impact și cum pot operatorii culturali să folosească platformele sociale, video streaming-ul sau campaniile de crowdfunding pentru a-și monetiza actul cultural? Despre toate acestea discutăm joi, 23 iulie, de la ora 20:00.
La discuție vor participa:
🔹 Oltea Zambori, specialist în comunicare culturală la BMAgency, a coordonat departamentele de comunicare și artist care pentru multe festivaluri importante din țară, ca FITS, Electric Castle sau ArtMania.
🔹 Monica Alexandru, coordonator comunicare Startarium, o platformă online pentru susținerea și educarea antreprenorilor
🔹 Dorina Oarga, Industry Manager TIFF Unlimited, platforma de video streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania.
Discuția va fi moderată de Liviu Romanescu, care lucrează alături de board-ul unteatru pentru dezvoltarea direcțiilor viitoare (www.unteatru.ro).
EUNIC MIXERS este o serie de discuții live, online, despre adaptările sectorului cultural la schimbările din perioada pandemiei, cu invitați din țările europene reprezentate de institutele culturale din rețeaua EUNIC, alături de practicanți culturali români.
Discuția va avea loc în limba română.
Eveniment inițiat de Oana Grigoraș și organizat de EUNIC Romania.