Grădina de vară Cinemascop s-a redeschis

 

☀️🌊Grădina de vară Cinemascop vă așteaptă cu proiecții de film, expoziții, ateliere și alte activități educative și culturale până pe 12 septembrie 2021.

În urmă cu trei ani, la început de august, grădina de vară din Eforie Sud a fost redeschisă publicului pentru festivalul Cinemascop. Patru ani mai târziu, grădina revine la scopul inițial – anume acela de a funcționa pe toată perioada sezonului estival. Această reușită a fost sărbătorită pe 3 iulie alături de organizatorii galei de redeschidere – Centrul Ceh, împreună cu Asociația Forumul Artelor Vizuale – organizatorul proiectului Eforie Colorat. Vara continuă cu tot felul de surprize.

Proiecțiile de film încep de la ora 21.00 🎫 În zilele de luni, marți, miercuri și sâmbătă, intrarea la proiecțiile de film este gratuită. Pentru filmele din zilele de joi, vineri și duminică, biletul de intrare costă 10 lei (adulți) și 5 lei (copii). Biletele se pot achiziționa de pe platforma Eventbook (http://bit.ly/Bilete-film-Eforie-Colorat) și de la casieria grădinii de vară. Țineți aproape pe pagina Eforie Colorat pentru programul evenimentelor și a proiecțiilor de film

Organizator: Asociația Forumul Artelor VizualeCo-organizatori: Centrul Ceh, Radef Romania Film, Primăria Eforie

Sponsor principal: Kaufland România

Partener media principal: Radio Guerrilla

Sponsori: Music Gear, Diesel Mecanica, Benq, Savana, Pattern Media, Loop Virtual Reality Solutions, Magic 5, Viva Ads.

Parteneri: EUNIC România, Reprezentanța Comisiei Europene în România, Ambasada Spaniei, Ambasada Suediei, Ambasada Olandei, British Council România, Forumul Cultural Austriac, Institutul Polonez, Institutul Yunus Emre Constanta, Biblioteca Județeană Constanța, TIFF, Anim’est, Short Film Breaks, Educab, Caravana filmului românesc, Asociația Cinecultura, F-sides Cineclub, Frame Film, Asociația Istoria Artei, Aici A Stat, Asociația D3M, E T A J Artist Run Space, E T A J on wheels, Salt Sonic, Virginia’s Dolls, Casa cu smochin, Partipipal Events.Parteneri Media: AGERPRES, Revista Zeppelin, Igloo media, Samizdat Revista, Etaj TV, Etaj Magazine, Revista ARTA, Eforie Online.

#eforiecolorat#gradinacinemascop#gradinadevara#eforiesud#concert#concertinaerliber#music#muzicalive#eforie#summerfestival#summerfest